Afspreken

In onze praktijk worden uitsluitend beugelbehandelingen uitgevoerd.

Bij het eerste consult wordt altijd eerst gekeken of een beugel nodig is, of je er wel een zou willen, wanneer je kunt beginnen en welke het meest geschikt zou kunnen zijn met eventuele alternatieven. Indien aan de orde krijg je een voorlopige tariefsopgave mee, met informatie over de kosten van een eventuele behandeling (zie ook prijzen).

Pas na het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek en het bespreken van de diverse mogelijkheden wordt in overleg voor een definitief zorgplan (behandelplan) gekozen. Je/u krijgt dit in de vorm van een Informed Consent mee op papier, inclusief een kostenbegroting. Kinderen en volwassenen zijn welkom, wij hanteren geen leeftijdsgrens.

Nieuwe patiënten
Nieuwe
patiënten
Second opinion
Second
opinion

U/je kunt zich hier aanmelden als nieuwe patiënt. U ontvangt een bevestigingsmail, dat u bent ingeschreven. Wij nemen spoedig contact met u op voor een eerste afspraak. Voor een eerste afspraak kunt u ook de praktijk bellen (020-610 78 98), maar u mag ook persoonlijk bij ons langskomen om een eerste afspraak te maken aan de balie.

Het is mogelijk om bij ons een second opinion te krijgen van een reeds elders gestarte beugelbehandeling. Het is dan echter niet mogelijk om deze behandeling bij ons te voltooien. Ons advies is om voor het verkrijgen van een second opinion contact op te nemen met de afdeling Orthodontie op ACTA (020-598 06 10), bij het speciale spreekuur voor second opinions. Wilt u desondanks de mening van mevrouw Koning of mevrouw Korstjens dan kunt u een afspraak hiervoor maken. Neem -indien mogelijk- zoveel mogelijk gegevens mee naar uw/jouw afspraak (gebitsmodellen, röntgenfoto’s etc.) en vermeld duidelijk dat het om een second opinion gaat.