Afspreken

In onze praktijk worden uitsluitend beugelbehandelingen uitgevoerd.

Bij het eerste consult wordt altijd eerst gekeken of een beugel nodig is, of je er wel een zou willen, wanneer je kunt beginnen en welke het meest geschikt zou kunnen zijn met eventuele alternatieven. Indien aan de orde krijg je een voorlopige tariefsopgave mee, met informatie over de kosten van een eventuele behandeling (zie ook prijzen).

Pas na het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek en het bespreken van de diverse mogelijkheden wordt in overleg voor een definitief zorgplan (behandelplan) gekozen. Je/u krijgt dit in de vorm van een Informed Consent mee op papier, inclusief een kostenbegroting. Kinderen en volwassenen zijn welkom, wij hanteren geen leeftijdsgrens.

Nieuwe patiënten
Nieuwe
patiënten
Second opinion
Second
opinion

U kunt zich via deze website aanmelden als u een 1e consult afspraak wilt maken! Gebruik hiervoor het inschrijfformulier rechtsboven van deze pagina. Zodra wij het inschrijfformulier met alle gegevens hebben ontvangen, zullen wij zo spoedig mogelijk een afspraak voor een 1e consult aan u mailen. Wij vragen aan u om deze mail weer aan ons te bevestigen, zodat wij weten dat u de mail en de gemaakte afspraak goed ontvangen heeft (kijk voor de zekerheid ook in uw spambox).

Het is mogelijk om bij ons een second opinion te krijgen van een reeds elders gestarte beugelbehandeling. Het is dan echter niet mogelijk om deze behandeling bij ons te voltooien. Ons advies is om voor het verkrijgen van een second opinion contact op te nemen met de afdeling Orthodontie op ACTA (020-598 06 10), bij het speciale spreekuur voor second opinions. Wilt u desondanks de mening van mevrouw Koning of mevrouw Korstjens dan kunt u een afspraak hiervoor maken. Neem -indien mogelijk- zoveel mogelijk gegevens mee naar uw/jouw afspraak (gebitsmodellen, röntgenfoto’s etc.) en vermeld duidelijk dat het om een second opinion gaat.

Heeft u nog meer hulp nodig? Wellicht kunt u via deze website meer informatie vinden.